Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenamieskuvo

5 jó tanács, hogy úgy szervezd az esküvődet, mint egy profi

Ludmilla11 · 1 hete
A saját esküvő tervezése néha túlnyomó és stresszes lehet, de ha stresszmentes tippeket keres, profi gondolkodásmóddal szeretné megtervezni az esküvőjét, hogy úgy szervezd az esküvődet, mint egy profi .

1) Állítsa be a költségvetést, és tartsa be azt

Az esküvők nagyon drágák lehetnek, mint bármely más esemény, esetleg további elemeket szeretne hozzáadni az eseményhez.

Készítsen költségvetést és ragaszkodjon hozzá. Ha úgy gondolja, hogy "kívánságlista" elemei vannak, amelyek közelebb kerülnek az esküvőhöz, add hozzá ezeket a tételeket a költségvetéshez. Célja, hogy soha ne lépje túl a beállított összeget az első naptól.

Ha túljutott a virágokra, akkor le kell vágnia valamit a listán. Legyen rugalmas az önmagaddal, és prioritást adjon a nagy kiadásoknak és a költségkeret-tartalmának, tudván, hogy meg kell fizetnie, szemben a „kívánságlista” elemekkel, amelyek bármikor kivághatók.

2) Hozzon létre egy forgatókönyvet

A költségvetés mellett az idővonal az esküvő legfontosabb eseménye, mint eseményszakértő. Készítsen ésszerű ütemtervet, illeszkedjen a menetrendjéhez, és jelölje ki a dátumokat egy naptárban. Jól ismert esküvői weboldalakat keres, amelyekhez az ellenőrző listák időbeosztással rendelkeznek, ezért ügyeljen arra, hogy kövesse ezeket a naptár tervezésekor. Az esküvő időzítésétől függően az idő a megrendelések megtervezéséhez és megrendeléséhez szükséges.

3) Keresse meg az Önnek megfelelő online tervezőket

Az eseményeszközök egy eseménytervező legjobb barátja! Az online esküvői ellenőrzőlisták mellett keresd meg az eseményalkalmazásokat, amelyek költségkeretek, ellenőrző listák és emlékeztetők, amelyek esküvőkre vonatkoznak, vagy ha inkább a go-to esemény tervezési alkalmazásokat szeretnéd használni, akkor ezek csak jól működnek.

Néhány tervező inkább az Excelben dolgozik, míg mások inkább a régi iskola módját írják, hogy minden eseményt írjanak ki egy eseményre - ez rajtad múlik; simán!

4) Válassza ki a fontos adatokat

Miután befejezte a költségvetést és az esküvőt, itt az ideje, hogy kitaláljuk a legfontosabb részleteket a lehető legközelebb.

Miután befejezte a listát, lépjen tovább a helyszínre, az esküvő dátumára és a témára. Az egyéb eseménytípusok helyszínek kiválasztásának folyamata.

Szeretne találkozni a szervezőkkel, megkapni egy listát arról, hogy mit csinálnak, és az esküvő napján küldje el nekik egy hivatalos idézetet, és megtudja, mit jelentenek dolgozni. A párok állandóan elkötelezettek, így az Ön számára legjobban megfelelő hétvégét néha nehéz megtenni, de a legfontosabb, hogy a helyszínen kapott adatok és szolgáltatások kulcsfontosságúak.

Tekintse át a szerződést (és az összes szállítói szerződést) az esemény előtt és után! Mint tervező, mindig fontos, hogy az eseményterületet cselekvés előtt láthassa, mielőtt bármilyen kötelezettséget vállalna.

5) Minőségi tervezés

Lehet, hogy évente több tervezési erőforrást kell használni, és ha egy esküvőre gondol, győződjön meg róla, hogy elérje és kérje segítségét a jelek, meghívók, programok programozásához és a dátumok mentéséhez!

Semmi különösebb, mint egy egyedi, kreatív esküvői szett, amely egyedülálló csavarral mutatja a boldog pár stílusát és jellegét!

Konklúzió

Az esküvők olyan szórakoztatóak lehetnek, mint a hivatásos rendezvények. A megfelelő eszközökkel és tippekkel az idő múlásával hosszú távon segít, ha a merülést az esküvői tervezés esetenként elsöprő, de nagyon nyereséges folyamatába veti. Remélhetőleg ezek a tíz tipp hasznosak lehetnek minden eseményre, vagy akár hamarosan esküvői tervezőre!De ha a fentiekre nincsen időd, vagy módod, kérj fel egy megbízható esküvőszervezőt ( https://legszebbeskuvo.hu/rolam/ ), aki segít mindenben! 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ludmilla11
Esküvőszervezési tanácsok, a kedvenc helyszíneim, ruhák, dekor, smink, haj - szóval minden ami esküvő!