Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenamieskuvo

A menyasszonyi ruha kiválasztása

Ludmilla11 · 3 hete
Helyszín 

Az esküvő helyének és idejének megismerése segít a keresést összpontosítani a menyasszonyi ruha kiválasztása. Lesz-e napközbeni ünnepség a tengerparton? Eltávolíthatja a hosszú vonatokkal és drámai díszítéssel rendelkező golyós ruhákat. A gyertyafényes székesegyházban fogadalmak cseréje? Kerülje a rövid csúszós ruhákat vagy bármi másat, ami úgy néz ki, mintha egy koktélparti viseletre lenne képes. A legtöbb szövet alkalmas egész évben, de néhány, mint például az ágynemű és az organdy, megfelelőbb a meleg időben, míg a bársony és a brokát a télen marad.

Állítsa be a költségkeretet

Oszd ki, hogy mennyit akarsz költeni, és mondd el az eladótól, mielőtt elkezdené a ruhákat. Így nem fogja elveszíteni a szívet egy olyan ruhára, amit nem engedhet meg magának. Jellemzően egy esküvői együttes, beleértve a fátyol, az alsóneműket és a többi tartozékot, az összes esküvői költség 10–15 százalékát teszi ki. Az extrák tényezője, mint például a változások, amelyek néhány száz vagy néhány ezer dollárt tudnak hozzáadni attól függően, hogy milyen részt vesznek, és a szállítási díjak. Amint a ruha megérkezik, szükség lehet professzionális préselésre vagy gőzölésre, ami sokba kerülhet.

Kezdje el korán

Kezdje meg vásárlását 6-9 hónappal az esküvő előtt. Körülbelül négy hónapig tart, amíg a gyártó ruhát készít, és további két hónapot tesz a módosítások befejezéséhez. A nagyon bonyolult ruhák tovább tartanak. Rövid idő? Számos üzlet felár ellenében rohan a megrendeléseket, de a választásaink valószínűleg korlátozottak lesznek. Ők is rendelkezhetnek egy értékesítési részleggel, amellyel mintákat vehetnek fel, amelyek a racket is megvásárolhatják. Ha szerencséje van, akkor csak egy kisebb változtatásra van szüksége.

Végezz a kutatásodat
Nem minden nap olyan kifejezéseket lát, mint a baszk derék vagy a Watteau vonat, vagy próbálja megkülönböztetni a fehér árnyalatait. Tegyük fel a menyasszonyi magazinokat, a könyveket és a webhelyeket, hogy megismerjék a szöveteket, sziluetteket és a lexikonot, hogy jobban átadhassák azt, amit keresnek. Indítson el egy mappát olyan ruhákkal vagy részletekkel rendelkező képekkel, amelyek Önnek tetszenek, és vigye magával, amikor vásárol.

A kedvenc ruhaszalonjaim: 
http://dioraeskuvo.hu/
http://lamariee.hu/ 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ludmilla11
Esküvőszervezési tanácsok, a kedvenc helyszíneim, ruhák, dekor, smink, haj - szóval minden ami esküvő!