Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenamieskuvo

A tökéletes helyszín ismérvei

Ludmilla11 · 2 hete
Mik a jelei annak, hogy a tökéletes helyszín megtaláltad? 

Miután túljutott az elképesztő izgalommal, hogy bekapcsolódjon, az egyik első dolog, amit újonnan felvett párként fog elkezdeni, a vadászat megkezdése az álom esküvői helyszín megtalálásához.
Amikor a nagy napot tervezi, a helyszín általában az első nagy döntés, amit meg kell tennie. Ez nemcsak a legnagyobb költség, hanem gyakran nehezen megtervezhető, amíg véglegesítésre nem kerül, és a helyszínválasztás gyakran diktálja az esküvő stílusát.

A helyszínek minden formában, méretben és stílusban fordulnak elő, és a tökéletes keresés ijesztőnek tűnhet - így tudod, hogy mikor érted meg a jackpotot, és megtalálta az „egyet”? Tekintse meg ezeket a mutatókat Sarah Spreckley, a TLC Kft. Igazgatója, hogy segítsen megtalálni a keresett helyszínt…

Ár
Győződjön meg róla, hogy egy realisztikus költségvetés van érvényben, mielőtt meglátogatná a választott helyszíneit - mindannyian tudjuk, hogy az érzés akkor látható, amikor csak azt látja, amit csak szeretne látni az árcédulán, és észrevenni, hogy ez túlmutat azzal, amit költeni kell!

Legfontosabb kritérium
Készíts egy listát a kötelező egy helyszínről, és ragaszkodj hozzájuk! Amint tudod, mi a legfontosabb tényező, hogy a napod megtörténjen, ez segít kialakítani a választott helyszínt. Akár ugyanazon a helyen, akár egy fesztivál hangulatában van a szertartás és a fogadás, hogy vágysz - tudod, mi lesz a napoddal, ami megkönnyíti a döntést.
Élvezze a keresést! Ritkán találja meg az egyiket, ha partnert keres, és ugyanez mondható el a helyszínéről. Foglaljon olyan sokféle helyszíni látogatást, amennyit csak tud, és élvezheti a lehetőségek együttes felfedezését - a helymeghatározás nem kell stresszes élmény, ha minden látogatásból tanul.

Első benyomások
A helyszín megválasztása olyan, mintha egy házat vásárolnánk - rögtön tudni fogod, ha egy adott helyen szeretteinkkel láthatod a napod eltöltését, így bízhatsz a kezdeti reakcióban. Például, ha idetévednek: http://www.deakudvarhaz.com/hu/

A legfontosabb dolog, hogy Ön és partnere - hogyan érezte magát, amikor sétáltál, látja magát a helyszínen, látná-e a barátaid és a családod „te” ott? Esküvői helyszíne lesz, ahol a legtöbb (ha nem az összes) az esküvő napját fogja tölteni, ezért elengedhetetlen, hogy átölelje a belsejében a szeretetbe.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ludmilla11
Esküvőszervezési tanácsok, a kedvenc helyszíneim, ruhák, dekor, smink, haj - szóval minden ami esküvő!