Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenamieskuvo

Erdei esküvői szertartás

Ludmilla11 · 1 éve
Beszámoló egy meghitt erdei esküvői szertartásról 

Ez az intim, kézfogó esküvői szertartás az erdőben örömmel tölti meg a szívemet!

Tavaly áprilisban Corrine, Gareth és a legközelebbi és kedvesebbek gyűltek össze Ecclestone erdőben. A piknik takarók elterjedtek, az életre kempingezett kempingszékek és a brit szitálás ellen védett napernyők. Jay Mountford Photography a napjaik minden szépségét és örömét megragadta.

A Corrine bébi-kék kardigánja és finom virágos korona a Tiffany Rose elegáns, anyasági esküvői ruhájához tökéletes kiegészítők, míg Gareth a szüreti öltönyében különösebben megdöbbent.

A kézfogó szertartás rusztikus ágak alatt, tollakkal és páfrányokkal díszített, ahol Corrine lépcsős apja vezette a szertartást. A szertartás után a vendégek élvezhették a piknik ebédet, melyben barna papírcsomagok voltak, melyeket húrokkal (házi készítésű szendvicsekkel), rózsás vörös almával fonott kosarakban és pofás tündér süteményekkel készítettek.

Szalagpálcák voltak a gyerekek számára, és Gareth kézzel faragott 30 fakanál. 

Csodálatos igaz ?!

Mi az a kézfogó?
Ez egy régi rituálé, amely a középkorból származik, ami a két ember közötti házasságot jelenti a kezek kötésével. Ennélfogva a színes szalagok, amelyeket Corrine és Gareth kezei körül szőttek!
(Egyébként, a kezek áldása egy nem vallásos és igen szép olvasás, ami csak tökéletes egy kézbesítő ünnepséghez. Vagy bármelyik esküvői ünnepség valójában.)

Az erdőben
Az erdei esküvőt azért választottuk, mert szeretjük az erdőket, találkoztunk egy erdei iskola tanfolyamán (mindent arról, hogy az erdei gyerekekkel dolgozunk, hogy önbecsülést és magabiztosságot teremtsünk), így az erdők úgy érezték magukat, mint a hely. Az általunk választott erdő közel van ahhoz, ahol találkoztunk, és most, ahol élünk, és rendszeresen sétálunk a gyermekeinkkel.

A ceremónia
A kézfogó-t választottuk, mert nagy hippik vagyunk, és valami szimbolikusan akartuk képviselni a mi uniónkat, valami többet, mint a fogadalmat. Szerettük a hagyományos és ősi szertartás ötletét, úgy tűnt, hogy illik egy ilyen ősi erdei területhez. Az én apám a szertartást a számunkra végezte, soha nem csinálta korábban, de azt akartuk, hogy személyes maradjon.

Ha Te is szeretnél hasonlóan meghitt erdei esküvőt, a Deák Udvarház melletti erdőben csodás helyszínt tudok Nektek ajánlani ehhez! Bővebben a Deák Udvarházról itt olvashattok: https://www.digilab.hu/deak-udvarhaz-eskuvoi-tapasztalatok/ 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!