Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenamieskuvo

Vintage esküvői dekoráció

Ludmilla11 · 4 hete
A vintage esküvői dekoráció nehezen találhatók meg ezekben a napokban, de a MINDEN lehetőségek közül válogathat, amelyek kicsit elvezethetnek! Szóval, fésültük az internetet, hogy megkeressük kedvenc vintage esküvői ötletünket, hogy megmenthessünk egy kis időt. 
Ezek  esküvői ötlet könnyedén dolgozhat egy nappali kert esküvőre, egy rusztikus pajta esküvőre, vagy akár egy fekete nyakkendővel. A zűrzavaroktól a zsebórákig, napernyőkig és kottákig itt van egy kis valami a menyasszony és a költségvetés számára.

Tervez egy vintage témájú esküvőt? Mondja el nekünk néhány vintage esküvői ötletét az alábbi megjegyzések részben!
A helyszíni szerződéstől függően előfordulhat néhány korlátozás, amikor a díszítés típusát illeti, amit a helyiségbe hozhat, vagy olyan változtatásokat hozhat létre, amelyek a helyszínre hozhatók. Például egy múzeum vagy történelmi esküvői helyszín valószínűleg nem lesz rendben a falak bármilyen módon történő megváltoztatásával vagy károsodásával (gondolj: a körmök használatára a jelzések felfüggesztésére).

Vagy talán a minimalizmus az Ön stílusa, és nem csak a tónusú dekoráció ötlete, de mégis szeretné személyre szabni az ünnepséget. Vagy szigorú költségvetésre kell ragaszkodnia A pénz megtakarításához vásároljon olyan elemeket, amelyeket reálisan újra használhat, vagy viszonteladhat. Az onlline vásárlás is segít - natural wedding shop (http://naturalweddingdecor.hu/shop/)  kiválóan alkalmas erre. Ellenkező esetben béreljen, amikor csak lehetséges.


Íme néhány esküvői dekoráció, amely teljesen alacsony karbantartású, de szép és hatásos.

(Psst - még mindig megpróbálta kitalálni, hogy valójában mi az esküvői stílusod? Nem a saját szarvunkat vagy semmit, de a Knot All-In-One esküvői tervező alkalmazás tartalmaz egy stílusvizsgát, ami nem csak szórakoztató, hanem frissítően pontos. nem több, mint felfedezni az esküvői látványát - nyomon követi mindent a szállítói kapcsolattartásról a napi napig, mindent egy helyen.)
Elképesztő, hogy mit tehet egy kis anyag. Tartsa formálisnak és elegánsnak a fehér anyaggal, vagy ha szórakoztató hangulatot követ, válasszon egy világos színű, mint a sárga. Bónusz: Vegyük ezt a megközelítést, és könnyedén megvilágíthatod az asztal dekorációját, és még mindig ugyanazzal a dekoltált megjelenéssel nézheted meg.
Ha van egy társalgó a recepción (vagy egy bérelt bútorokkal), vegye magának egy háziasszony-osztályt néhány párnára. Keresse meg őket az értékesítéskor (IKEA-stílus), és fedje le őket kedvenc mintázott anyagával néhány alacsony karbantartás mellett, amely ünnepi szín és minta.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Ludmilla11
Esküvőszervezési tanácsok, a kedvenc helyszíneim, ruhák, dekor, smink, haj - szóval minden ami esküvő!